Snel en deskundig opruimen van uw inboedel

Karweitjes Bleys - Reinigingswerken

Laat het opruimen van uw inboedel in Wilrijk en omstreken aan Karweitjes Bleys over. Zij hebben de knowhow ontegensprekelijk in huis.

Schoonmaken van gebouwen

Na een sterfgeval, faillissement of een brand hebt u heel wat kopzorgen en staat uw hoofd er niet naar om de inboedel op te ruimen, de woning, winkel of bedrijfsruimte leeg te halen en schoon te maken. Wil u dat het opruimen van de inboedel of het reinigen van uw gebouw snel en vakkundig gebeurt? Doe dan beslist een beroep op Karweitjes Bleys uit Wilrijk. Wij komen zo snel mogelijk ter plaatse om grote en kleine opruim- en schoonmaakklussen te doen.

Reinigen van dakgoten

Hebt u veel rommel op uw zolder of in uw garage? En kijkt u er tegenop om die zelf op te ruimen en leeg te halen? Ook dan kan u op onze diensten rekenen. We gaan geen enkele vraag uit de weg. Naast het opruimen van de inboedel, kan u ons ook inschakelen voor allerlei karweiwerken, het reinigen van dakgoten en het ontmossen van daken. Wil u meer weten over onze andere activiteiten zoals kleine metselwerken, gyprocwerken of tuinonderhoud? Contacteer ons gerust. Voor elke specifieke opdracht kunnen we een efficiënte oplossing aanbieden.