Sterk in gyprocwerken

Overweegt u gyprocwerken in Wilrijk en omstreken te laten uitvoeren? Niet alleen voor kleine karweiwerken, maar ook voor totaalprojecten bent u bij Karweitjes Bleys aan het juiste adres.

Totaalprojecten

Snakt u naar een nieuwe badkamer of keuken? Dan breekt Karweitjes Bleys de oude uit en zet er een gloednieuwe in de plaats. Ook gyproc heeft voor Nicky Bleys geen geheimen meer. Wij plaatsen voorzetmuren, wanden en plafonds in gyproc en doen pleisterwerken, schilder- en behangwerken. U kan bij ons terecht voor het opfrissen van één kamer of om heel uw interieur een nieuwe look te geven.

Kwaliteitsvol werk

Karweitjes Bleys werkt met materialen van hoogstaande kwaliteit en staat garant voor een piekfijne afwerking, dit alles aan een faire prijs. Zowel particulieren als bedrijven weten dat hun opdrachten tot in de puntjes en binnen de afgesproken tijd afgewerkt worden. Dit zorgt voor vertrouwen en een aangename samenwerking. Hebt u nog vragen over gyprocwerken? Of over kleine metselwerken, tuinonderhoud of het opruimen van een inboedel? Neem dan zeker contact op en vertrouw op onze expertise!